top of page

Acerca de

pexels-monstera-5841845.jpg

Sistem nou pentru progresat in club

De la Incepator la Maestru.

In timpul pandemiei de covid-19, cat nu am putut tine antrenamente, ne-am ocupat atat de reorganizarea Curriculum-ului, cat si de definitivarea sistemului de progresie in cadrul clubului.

Ce inseamna asta, concret? 

Sistemul de progresie este, in termeni simpli, un cadru pentru a cuantifica evolutia fiecarui Student SAU a fiecarui Colaborator, in cadrul clubului. 

Pentru Studenti, asta inseamna cuantificarea dezvoltarii Abilitatii lor, adica a cunostintelor teoretice si practice ce tin de arma studiata. 

Avem acum 3 niveluri de studiu in club: Incepatori, Practicanti si Experti. (Mai multe detalii aici).

 

Atunci cand un membru nou plateste pentru prima oara, pentru a continua antrenamentele la club (dupa sesiunea demo gratuita), acel membru nou va intra automat la nivelul Incepatori, primind banderola de Aspirant. 

 

De indata ce trece de Evaluarea pentru nivelul Incepatori, va primi banderola de Ucenic, asociata nivelului de studiu Practicanti. 

 

Cand promoveaza si acest nivel de studiu, primeste banderola de Calfa, asociata nivelului de studiu Experti. 

 

In cele din urma, DACA reuseste sa indeplineasca conditiile draconice ale Evaluarii de dupa nivelul Experti, va deveni Maestru (numai unul posibil in club, in orice moment).  

Pentru Colaboratori, noul sistem de progresie inseamna masurarea contributiilor facute de ei catre club. 

Atunci cand un Colaborator intruneste conditiile pentru oricare dintre cele (pana acum) 5 Roluri disponibile in club, acel Colaborator primeste ecusonul (patch-ul) pentru acel Rol. (<- Da, se poate castiga si cel de Fondator, daca o persoana infiinteaza on filiala noua a clubului, in alt oras ;) ). 

Puteti citi toate detaliile sistemului de progresie in cadrul IWHA aici: 

https://docs.google.com/document/d/1qDM_NDc_P_rTDwDqk6zeiSDiekojSNJgYm3-CF4rGm8/edit?usp=sharing

Vrem sa incheiem cu multumiri catre foarte talentatul Stefan Georgescu, care a realizat elementele vizuale pentru noul sistem, in acord cu cerintele si dorintele noastre, poate chiar un pic peste. ;) 

 

Succes in evolutia voastra in club!

DREPTURI DE AUTOR: Declaram expres ca toate insemnele vizuale si imaginile care sunt parte din noul Sistem de Progresie a Abilitatii si Roluri in cadrul IWHA sunt proprietatea exclusiva a Iron Will HEMA Academy si nu suntem de-acord cu reproducerea sau folosirea lor in nici o forma, fara consimtamantul expres consemnat in scris si dat de catre unul dintre reprezentantii legali ai clubului.

iwha_prog_armband_prospect_color.png
iwha_prog_armband_apprentice_color.png
iwha_prog_armband_journeyman_color.png
iwha_prog_armband_master_black_color.png
bottom of page