top of page
CROPPED, for SITE 1.jpg

Roluri curente in cadrul IWHA:

Membru Fondator
Administrator

Cristian Tudose

"Coming back to where you started is not the same as never leaving."

- Terry Pratchett

Despre mine

Nu sunt un om al cuvintelor multe. O sa fiu scurt in prezentare. 

Am o cronologie similara cu a lui Andrei Chirlesan.

 
Am inceput sa practicam HEMA impreuna pe la finalul anului 2011, autodidacti.

În vara lui 2015 ne-am alăturat primului club de HEMA înființat în România, Societas Milites Getae (SMG), din București.

 

Am continuat aici să-mi dezvolt cunoștințele teoretice și abilitățile practice ce țin de HEMA în cadrul antrenamentelor clubului, dar studiul individual a continuat și el, în aceeași măsură, în afara lor.

Ca membru SMG, am participat si la activitatile de reconstituire istorica (re-enactment) ale asociatiei, mergand la mai multe festivaluri cu tematica medieval / renascentista. 

In iulie 2017, am decis impreuna cu ceilalti fondatori ai Iron Will HEMA Academy (pe care ii gasiti aici pe site), sa formam acest club nou care sa se concentreze doar pe HEMA si (pana acum) pe predat o singura disciplina: Spada de Două Mâini. 

In prezent, pe langa cel de Membru Fondator, mai am in cadrul clubului si rolul de Administrator, participand la toate deciziile care tin de gestionarea activitatilor de la club, precum si a SRL-ului, ca entitate juridica. 

Ce zice Andrei c-am strans impreuna câțiva prieteni, care au fost și ei interesați de HEMA, si-am facut “spade” din cozi de mătură, izolație de țevi, burete de vase la vârf, bla bla e complet fake news. Nu s-a intamplat niciodata. 

Si nici pozele pe care le avem pe hard nu sunt reale. 

bottom of page