top of page

Acerca de

iwha_logologo b badge circle full wh _1024px.png

Logo nou!

Acelasi simbol, acelasi mesaj, o reincarnare, fresh.

Pe perioada cat am fost inchisi din cauza pandemiei, am avut timp in sfarsit sa ne concentram pe imbunatatirea logo-ului!
 

Artistul care a dus la bun sfarsit noua forma a logo-ului este nimeni altul decat Stefan Georgescu, unul dintre Studentii clubului! 
 

Daca vreti sa vedeti mai multe lucrari de-ale lui, aruncati un ochi aici: 

editurafrontiera.ro/produs/cartea-omuletilor-mircea-stanciu

store.steampowered.com/app/865980/BOSSGARD 

facebook.com/Stefan.G.Art 

instagram.com/snail.illustration 

artstation.com/sadsnail​ 
 

Stefan a livrat peste asteptari, pana la cele mai mici dorinte pe care le-am avut si ii multumim din nou, pentru colaborarea minunata!​
 

Stim ca logo-ul nou este similar cu cel vechi, din punct de vedere conceptual. Dar dupa ce am explorat mai multe concepte si perspective radical diferite, si am vorbit intre noi in Administratie + Colaboratori, s-a decis ca perspectiva 3D a vechiului logo este faina si trebuie tinuta. Si ca ne dorim doar sa imbunatatim logo-ul prin desenarea corecta a acestei perspective si prin transformarea lui intr-un logo cat mai minimalist si modern posibil.​
 

In orice caz, iata noul nostru logo!
 

Cum este normal, drepturile de autor pentru logo apartin Iron Will HEMA Academy si este interzisa folosirea lui fara acordul nostru scris. Dar daca cineva doreste sa isi faca patch-uri pt. gambeson sau tricouri cu el, contactati-ne si va ajutam cu mare placere. 

iwha_logologo b slogan bl_1024px.png
iwha_logologo b badge circle transparent pr_1024px.png
iwha_logologo b badge circle transparent bl_1024px.png
iwha_logologo b slogan pr_1024px.png
bottom of page