top of page

Acerca de

ECHIPAMENT CODIFICAT 6.jpg

Echipament codificat

Mai multa eficienta. 

Absolut fiecare item de echipament al clubului are acum scris pe el cu markerul un cod unic si usor de inteles.

De exemplu:

IW-MSK-01

IW = Iron Will

MSK = Mask

01 = numarul alocat in inventar

Aceasta codificare ne aduce 2 mari beneficii:

1. Cursantii pot sa isi aleaga mereu aceeasi masca, pereche de manusi de antrenament Red Dragon si spada de plastic, la toate antrenamentele. 

 

Ceea ce inseamna, in primul rand mai multa eficienta in gasit echipamentul fiecaruia si in al doilea rand, reducerea la minimum a situatiilor de impartire a unui item de echipament de catre 2 sau mai multi cursanti. 

 

Aceasta reducere poate fi chiar zero in cazul manusilor Red Dragon si a spadelor de plastic; singurele potentiale suprapuneri putand sa existe doar in cazul mastilor, din cauza marimilor.

 

Avem un numar egal de marime S, marime M si marime L, dar este posibil ca distributia Cursantilor pe marimi, la un moment dat, sa fie alta. In orice caz, si acest sceniaru este unul temporar pentru ca, in general, cu cat a crescut numarul de cursanti la club, cu atat am cumparat si noi mastile necesare, luand in calcul si marimea specifica.

 

Pe scurt, consideram ca e bine sa impartiti cat mai putin echipament. Si recomandam cu ocazia asta si sa va cumparati si voi, personal, macar masca de scrima. 

 

Pana va cumparati echipamentul personal, noi o sa avem in continuare acelasi business model: pana se lamureste fiecare cursant daca ii place HEMA si vrea sa continue pe termen lung la club, are asigurat din partea noastra tot ce are nevoie pt. a studia la primele 2 niveluri: Incepatori si Practicanti.

2. Nu mai exista acum riscul de a se amesteca echipamentul personal cu echipamentul clubului.

 

Pt. ca se poate verifica usor daca un item este al clubului sau nu. Acesta este un aspect non-trivial, atat la sala, cand incercam sa ne organizam eficient la venire si la plecare.

 

Dar, mai ales cand mai mergem pe la competitii, si unii studenti nu au echipamentul necesar complet si primesc de la club. De acum inainte nu vor mai sta cu grija ca-l pot incurca cu al altora.

Cei care au fost la antrenament inainte sa inchidem din cauza pandemiei isi aduc aminte probabil ca sistemul acesta de codificare al echipamentului incepuse sa fie implementat, dar nu era definitivat.

Suntem foarte fericiti ca acum este, pt. motivele de mai sus.

Si va rugam, in incheiere, sa fiti si voi disciplinati, cand reluam antrenamentele, incat sa ne miscam eficient si sa stiti mereu care echipament e al vostru, dupa codul lui, ok?

Mentionam de asemenea ca absolut TOT echipamentul a fost spalat dupa ce-a stat 1 an si jumatate la depozitare si inainte sa-l aducem la sala noua.

Multumiri lui Catalin Ungureanu care a spalat mare parte din echipament, lui Zoltan Feczko, care a mai luat o parte, si lui Andrei Chirlesan, tot la fel.

Si mega-multumiri lui Catalin Ungureanu, Vlad Cirnaru si Andrei Chirlesan pt. cele NSPE ore (8 - 10?) pe care le-au petrecut impreuna cu inventarierea si codificarea echipamentului.

In fine, incheiem cu lista de coduri pe care le avem pe echipament si pe ce itemi sunt puse:

IW - GOR (Gorget)

IW - JAC (Jacket)

IW - PLA (Plastron)

IW - MSK (Mask)

IW - OCC (Occipital Protection)

IW - SWO (Sword Simulator)

IW - GL (Gloves - Red Dragon)

IW - SGL (Sparring Gloves - SPES)

IW - ELB (Elbow and forearm protection)

IW - KNE (Knee and shin protection)

IW - AUX (Auxilliary equipment - MMA striking shield)

ECHIPAMENT CODIFICAT 3.jpg
ECHIPAMENT CODIFICAT 2.jpg
ECHIPAMENT CODIFICAT 7.jpg
ECHIPAMENT CODIFICAT 5.jpg
bottom of page